Nya köksluckor ger ditt kök en ny look

Nya köksluckor förnyar ditt kök! Ett enkelt och billigare alternativ till en total köksrenovering.

Nya köksluckor sparar tid och pengar

Nya köksluckor kan vara ett hållbart alternativ för dig som snabbt och enkelt vill förnya eller komplettera ditt befintliga kök. Att riva och bygga ett nytt kök kan i många fall vara ett besvärligt, kostsamt och tidskrävande projekt, och i vissa fall även onödigt om köket är fullt fungerande. 

Förnya snabbt, enkelt och hållbart med köksluckor från oss på Smartkök istället! Hos oss hittar du garanterat köksluckor som passar din stil och ditt hem, till ett bra pris! 

Köksluckor för alla befintliga stommar

Nya köksluckor som passar för just dig hittar du garanterat i vårt stora sortiment! Vi tillverkar måttbeställda köksluckor och tillbehör efter dina befintliga stommar. Vad du än har för grundförutsättningar idag, kan vi hjälpa dig med dina nya önskemål. 

Förlänger livslängden

De nya köksluckorna ger ditt kök en längre livslängd vilket är bra ur ett hållbarhets-perspektiv, dessutom till ett mer förmånligt pris. Köksluckor från Smartkök är tillverkade i gedigna råmaterial och har en stark konstruktion; detta gör att de håller sig fräscha och hållbara längre. Du hittar en uppsjö av utföranden och färger i vårt breda sortiment, från massivt trä till melamin. Vi är säkra på att du kommer hitta det du söker!

Köksluckor i Malmö, Lund, Trelleborg och Skåne med omnejd

Smartkök hittar du i Åkarp men vi arbetar över hela Skåne. Vi har över 30 års erfarenhet, vilket reflekteras i vårt arbete.  Kontakta oss angående de nya köksluckorna idag! Vi arbetar utefter dina önskemål och tillhandahåller en kostnadsfri offert i förväg.

Köksluckor från Smartkök. Exempelbild på ett kök med köksluckor i klassisk stil tillverkade i massivt trä. Luckorna är gröna och bänkskivan är i ljust trä.
Nya köksluckor hittar du på Smartkök till ett bra pris. Exempelbild på ett lantligt kök i ljust trä med stilrena handdtag och fasade luckor. Kakel med små rektangulära rutor som går i bruna/mörkröda toner, och en bänkskiva i massivt trä.

Gratis offert på nytt kök

Ange telefonnummer och meddelande, så hör vi av oss så snart vi kan!