Byta köksluckor

Vill ni förnya ert kök genom att byta köksluckor och bor i Skåne? Köp nya köksluckor och förnya köket genom att byta ut köksluckor på befintliga stommar med oss på Smartkök.

Genom att byta köksluckor kan man få ett nytt kök att trivas i. Att byta köksluckorna är ett smart, enkelt och kostnadseffektivt sätt att ge ditt kök ny lyster och utseende till ett bra pris. Att byta köksluckor är ett billigt alternativ som kan ge lika mycket effekt som att köpa ett helt nytt kök, när man vill byta kök.

Köp nya köksluckor och få ett nytt kök

Du kan enkelt byta köksluckor för att snabbt och smidigt få ett nytt och trivsamt kök. Att riva och bygga nytt kök kan i många fall vara ett besvärligt, kostsamt och tidskrävande projekt. För dig som snabbt och enkelt vill förnya eller komplettera ditt gamla kök, är ett byte av köksluckor det självklara alternativet.

I vårt breda sortiment hittar du garanterat nya luckor som matchar dig och ditt hem. Du kan välja mellan lackerade, fanerade, massiva och köksluckor av laminat, men även gångjärn och olika handtag.

Se vårt fulla utbud av köksluckor och finn dina nya favoriter.

Lackerade köksluckor

skräddarsydda kök

Fanerade köksluckor

Massiva köksluckor

Melamin köksluckor

Previous slide
Next slide

Byta köksluckor i Skåne på befintlig stomme

Vi har köksluckor som passar alla kök och stommar. När du skall byta till nya köksluckor så tillverkar vi måttanpassade luckor och tillbehör för de befintliga stommarna. Vi utför arbeten med att byta köksluckor i hela Skåne som exempelvis Malmö, Lund, Trelleborg med mera. 

Detta innebär att vad du än har för stomme idag – kan vi hjälpa dig. Vi har ett otroligt brett sortiment där du hittar en kökslucka som passar just dig och din stil.

Fördelarna med att nya luckor på befintlig stomme:

Kostnadseffektivitet

En fullständig köksrenovering kostar mycket och kan vara betungande för din budget. När du byter ut köksluckor på befintlig stomme kan du uppnå en märkbar förändring, till en bråkdel av kostnaden för en totalrenovering. Detta är särskilt fördelaktigt om din befintliga stomme är i bra skick. Hos oss får i princip ett helt nytt kök med mindre medel och även lägre klimatpåverkan.

Tidsbesparing

Att riva ut gamla köksluckor och installera nya tar betydligt mindre tid än att bygga om hela köket. Du kan få ditt uppfräschade kök på plats snabbare och direkt återgå till din dagliga rutin. Monteringen av skåpen och era lådor sköter vi om det önskas.

Miljömedvetenhet

När du återanvänder befintliga stommar minskar du mängden avfall som genereras vid en traditionell köksrenovering. Detta är ett miljövänligt val som minskar belastningen på våra naturliga resurser. Våra luckor tillverkas av trä från svenska skogar och fraktas inte långväga, från andra länder.

Anpassad stil

Ditt kök är en förlängning av din personlighet, egen stil och kanske en trend. Till följd av att bara byta ut köksluckor kan du enkelt uppdatera utseendet och skapa känslan i köket som du alltid velat ha, utan att du behöver göra om layouten totalt. Välj bland ett brett utbud av stilar, färger och material som passar din smak.

Minimal störning

En total köksrenovering kan innebära omvälvande arbete i ditt hem och kan vara besvärlig för din familj. När man endast ska byta till nya köksluckor minimeras störningen och obehaget under renoveringsprocessen hos er. Enklare kan det inte bli att få ett nytt kök.

skräddarsydda kök grått lantligt kök
köksluckor billigt
Svarta måttbeställda köksluckor

Nya luckor som är måttanpassade

Väljer ni att köpa nya köksluckor på er befintliga stomme kan vi tillverka måttanpassade nya luckor för de befintliga stommarna samt mått i det befintliga köket. Med ett luckbyte förändrar man hela kökets utseende och om du vill byta köksbänken fixar vi även det.

Vi på Smartkök är helhetslösningen för nya köksluckor på gamla stommar. Vi sköter allt från nedmontering av det gamla köket, bortforsling av de gamla luckorna, smarta lösningar samt tips, beställning och leverans, till montering era nya luckor i hela Skåne regionen.

Skulle man vilja byta ut en del av stommen eller köksinredning, ihop med sina skåp och lådor, gör vi även detta. Tillsammans kan vi skapa ert nya drömkök som ni kommer att kunna njuta av i många år framöver.

Nya köksluckor ger längre livslängd

Genom att byta ut köksluckorna och lådfronter ger du köket en längre livslängd. Det är också ett billigare alternativ till att byta ut hela köket. Våra kök håller sig fräscha under många år tack vare bra råmaterial, hög kvalitet och en stark konstruktion.

Stommarna och köksluckorna vi erbjuder finns i en mängd olika färger och utföranden – allt från massivt trä, till lackerat. Allt för att ni ska hitta bästa och rätt luckor för ert kök.

Byta köksluckor i Malmö

Smartkök byter köksluckor i Malmö, Lund, Trelleborg och i Skåne med omnejd. Vi på Smartkök finns belägna i Åkarp, men arbetar alltså på fler orter i Skåne. Vi säljer både köksluckor och bänkskivor i olika högkvalitativa material, i en variation av färger.

Smartkök har över 30 års erfarenhet vilket reflekteras i vårt arbete. Kontakta oss för att byta ut köksluckor i Trelleborg, Lund, Malmö eller i övriga Skåne redan idag. Vi arbetar flexibelt efter dina önskemål och tillhandahåller en helt kostnadsfri offert i förväg.

nya köksluckor gamla stommar

Hur går processen till?

Konsultation och Planering

Vår första uppgift är att förstå dina behov och önskemål. Vi kommer att diskutera olika stilar, material och färger för dina nya luckor. Vi guidar dig fram genom valen av nya köksluckor, lådor och handtag.

Mätning och Anpassning

Vi tar exakta mått av dina befintliga köksluckor och utformar de nya luckorna enligt dina specifikationer och önskemål.

Installation

Vårt skickliga team av hantverkare installerar de nya köksluckorna på dina befintliga stommar med precision och omsorg.

Slutförande

Efter att installationen är klar går vi igenom resultatet för att säkerställa att allt är i enlighet med dina önskemål.

Utvalda köksluckor

Stort utbud av köksluckor

Vi arbetar med lackerade, fanerade och massiva köksluckor men har också ett stort sortiment på olika melaminluckor. Välj mellan olika typer av färg, material och utseende. Om du vill komplettera ditt luckbyte med några nya stommar eller ny köksinredning går också det utmärkt, vi tillverkar hela sortimentet!

Köksluckor av högsta kvalitét till bra pris

Vår ambition är att kunna erbjuda köksluckor av högsta kvalitet till ett förnuftigt pris. Produkterna vi säljer tillverkas av trä från svenska skogar och vårt sortiment växer, tillsammans med vår kunskap- större för varje år.

Köksluckor lantligt kök Värö

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss om ni vill byta kök med nya köksluckor och/eller köksbänk eller önskar mer information kring nya luckor. Vi erbjuder kostnadsfritt hembesök för att ge er bästa möjliga start i er köksrenovering. På så sätt får du hjälp av ett proffs från början och får rätt hjälp.

Ni kan nå oss på både telefon, mail samt via vårt kontaktformulär här nedan och ni kan hitta oss i Maglarp, Skåne.

Fri offert på nytt kök

Ange telefonnummer och meddelande, så hör vi av oss så snart vi kan!