Skip to content

Byta köksluckor Malmö

Byten av köksluckor är ett smart, enkelt och billigt sätt att ge ditt kök ny lyster.

Att riva och bygga nytt kök kan i många fall vara ett besvärligt, kostsamt och tidskrävande projekt. För dig som snabbt och enkelt vill förnya eller komplettera ditt befintliga kök är byten av luckor det självklara alternativet och i vårt breda sortiment hittar du garanterat produkter som matchar dig och ditt hem.

Passar alla stommar

Vid ett luckbyte tillverkar vi måttanpassade luckor och tillbehör för dina befintliga stommar. Detta innebär att vad du än har för stommar idag - kan vi hjälpa dig. Vi har ett otroligt brett sortiment där du hittar en lucka som passar just dig.

"Inget plastaskit"

Våra kök håller sig fräscha under många år tack vare bra råmaterial och en stark konstruktion. Stommarna och luckorna vi erbjuder finns i en mängd olika färger och utföranden – allt från massivt trä till lackerat.

Utvalda luckor

Vi har ett brett utbud av träslag och övriga material.


Opal Björk Fanér


Onyx Al Fanér


Onyx Björk Fanér


Onyx Bok Fanér


Onyx Ek Fanér

Stort utbud

Vi arbetar med lackerade, fanerade och massiva luckor men har även ett stort sortiment på melaminluckor. Om du vill komplettera ditt luckbyte med några nya stommar eller ny inredning går det utmärkt, vi tillverkar hela sortimentet!

Vår ambition

Vår ambition är att kunna erbjuda produkter av högsta kvalitet till ett förnuftigt pris. Produkterna vi erbjuder tillverkas av trä från svenska skogar och vårt sortiment växer, tillsammans med vår kunskap, större för varje år.

Få en gratis offert!

Ange telefonnummer och meddelande, så hör vi av oss så snart vi kan!
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Prisexempel

Standard
I priset ingår:

Köksluckor: 15st
Högskåpsluckor: 1st
Lågfronter: 5st
Lådor: 5st
Inkl montage efter rotavdrag: Ja
Slutpris 24 995:-
Scroll To Top