Skip to content

Byt köksluckor och ge köket en ny look

Att byta köksluckor är ett smart, enkelt och billigt sätt att ge ditt kök ny lyster.

Byta köksluckor och få ett nytt kök

Du kan byta köksluckor för att snabbt och enkelt få ett nytt och trivsamt kök. Att riva och bygga nytt kök kan i många fall vara ett besvärligt, kostsamt och tidskrävande projekt. För dig som snabbt och enkelt vill förnya eller komplettera ditt befintliga kök är byte av köksluckor det självklara alternativet och i vårt breda sortiment hittar du garanterat luckor som matchar dig och ditt hem.

Se vårt fulla utbud av köksluckor och finn dina nya favoriter.

Köksluckor som passar alla stommar

Vi har köksluckor som passar alla kök och stommar. När du skall byta köksluckor så tillverkar vi måttanpassade luckor och tillbehör för dina befintliga stommar. Detta innebär att vad du än har för stommar idag - kan vi hjälpa dig. Vi har ett otroligt brett sortiment där du hittar en kökslucka som passar just dig.

Byt köksluckor för längre livlängd

Genom att byta köksluckor ger du ditt kök en längre livslängd. Det är också ett billigare alternativ till att byta ut hela köket. Våra kök håller sig fräscha under många år tack vare bra råmaterial och en stark konstruktion. Stommarna och köksluckorna vi erbjuder finns i en mängd olika färger och utföranden – allt från massivt trä till lackerat.

Byta köksluckor Malmö

Vi byter köksluckor Malmö och i hela Skåne. Vi på Smartkök finns belägna i Åkarp men arbetar alltså på många fler orter. Vi erbjuder både köksluckor och bänkskivor i olika högkvalitativa material, i en variation av färger. Smartkök har över 30 års erfarenhet vilket reflekteras i vårt arbete. Kontakta oss för att byta köksluckor i Malmö eller i övriga Skåne redan idag. Vi arbetar flexibelt efter dina önskemål och tillhandahåller en helt gratis offert i förväg.

Utvalda köksluckor

Vi har ett brett utbud av köksluckor i olika träslag och övriga material.


Opal Björk Fanér


Onyx Al Fanér


Onyx Björk Fanér


Onyx Bok Fanér


Onyx Ek Fanér

Stort utbud av köksluckor

Vi arbetar med lackerade, fanerade och massiva köksluckor men har även ett stort sortiment på melaminluckor. Om du vill komplettera ditt luckbyte med några nya stommar eller ny inredning går det utmärkt, vi tillverkar hela sortimentet!

Köksluckor av högsta kvalitét till rimliga priser

Vår ambition är att kunna erbjuda köksluckor av högsta kvalitet till ett förnuftigt pris. Produkterna vi erbjuder tillverkas av trä från svenska skogar och vårt sortiment växer, tillsammans med vår kunskap, större för varje år.

Gratis offert på nytt kök

Ange telefonnummer och meddelande, så hör vi av oss så snart vi kan!
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Vad kostar det att byta köksluckor?

Att byta köksluckor är ett prisvärt och tidseffektivt alternativ för att fräscha upp sitt kök. Men hur mycket kostar det att byta köksluckor? Med Smartkök får ni köksluckor med lång livslängd till bra priser. Nedan ser ni prisförslag på vad det kostar att byta dina köksluckor hos oss. Priset varierar beroende på vilken typ av köksluckor ni vill ha. I prisförslaget ingår det även montering av köksluckorna i Skåne. Kontakta oss för en gratis offert. 

Standard
Byta köksluckor - vita luckor

I priset ingår:

Köksluckor: 15st
Högskåpsluckor: 1st
Lågfronter: 5st
Lådor: 5st
Inkl montage efter rotavdrag: Ja
Slutpris 24 995:-