Köksluckor i Malmö

Smartkök har ett brett sortiment av köksluckor i Malmö för befintliga stommar

Drömmer du om att ge ditt kök i Malmö eller övriga Skåne en fräsch och modern uppdatering, utan att behöva genomgå en omfattande och tidskrävande renovering? Att byta köksluckor är en smart och kostnadseffektiv lösning, som kan förvandla ditt gamla kök till ett nytt kök. Med nya köksluckor kan du ge din befintliga köksstomme nytt liv och skapa ett utrymme som känns helt nytt och inbjudande. Låt oss vara din partner för nya köksluckor i Malmö och Skåne med omnejd.

Byt ut dina köksluckor i Malmö för en ny, fräsch look

Köksluckor Malmö - på befintlig stomme

Nya köksluckor i Malmö hittar du hos Smartkök! Här finner du garanterat köksluckor som passar din stil och ditt hem, till ett bra pris. Vi har ett brett sortiment av köksluckor i olika utföranden och material till alla kök, från massivt trä till lackerade.

Vi byter köksluckorna på befintliga stommar i hela köket. Efter ett hembesök av oss där vi tillsammans kommer överens om färg och utförande på era nya luckor. Sedan erbjuder vi att hjälpa er byta köksluckorna i köket.

Att renovera köket på befintlig stomme är en lösning som både är kostnadseffektiv och inte tar lika lång tid som en totalrenovering av hela köket. Man slipper att riva hela köket och få ett byggkaos hemma. Med vår långa erfarenhet innehar vi mycket erfarenhet och det återspeglas i vårt effektiva arbete.

Nytt kök i Malmö

Nya köksluckor ger ditt kök en längre livslängd, vilket är bra ur ett hållbarhetsperspektiv, dessutom till ett förmånligare pris. Köksluckor från Smartkök är tillverkade i gedigna råmaterial och har en stark konstruktion; detta gör att de håller sig fräscha och hållbara längre.

köksluckor i Malmö
köksluckor Malmö pris Släta vita köksluckor
Föregående bild
Nästa bild

Stort val av köksluckor och bänkskivor i Malmö

Hos oss på Smartkök finns det ett otroligt stort urval av olika luckor och bänkskivor att välja mellan. Välj den färg, form och lösning som passar just er och ert kök. Vi är säkra på att du kommer hitta köksluckor som är perfekta för ditt kök!

Val av nya köksluckor

Vare sig du önskar ett modernt kök eller mer klassiska köksluckor, har vi det du söker. Vi har lösningar för alla kökets luckor och lådor. Med hjälp av oss bestämmer vi det som är rätt för dig och ditt kök. Det ska både passa ihop med köket, möta dina behov och hålla i många år. På vår hemsida kan du hitta inspiration som kan hjälpa dig att hitta det som du tror kan passa dig och ditt kök.

Efter ett kostnadsfritt hembesök där vi kommit fram till rätt luckor för dig och det du vill ha, lägger vi in en beställning. Vårt mål är alltid att leverera köksluckor av hög kvalitet, men till ett lågt pris.

Nya köksluckor Malmö Byta köksluckor trä
bänkskivor kök Malmö

Val av nya bänkskivor

Även bänkskivor har vi ett väldigt brett sortiment av olika modeller att välja bland, av olika material. Allt från marmor, till laminerat, glas och sten. Är du i behov av en ny bänkskiva kan vi på Smartkök hjälpa dig med det i Malmö, Lund, Trelleborg men även resten av Skåne med omnejd.

Hör av dig till oss för att boka ett kostnadsfritt besök i ditt hem.

Varför välja att byta köksluckor istället för att renovera?

Det finns flera fördelar med att byta köksluckor istället för att genomgå en fullständig köksrenovering:

Kostnadseffektivt

Köksluckabyte är betydligt mer prisvärt än en omfattande renovering. Du sparar pengar och tid.

Flexibilitet

Du behöver inte ändra layouten i ditt kök om du inte vill. Du kan enkelt byta ut luckorna och behålla den befintliga stomme

Mindre störning

Renoveringar kan vara störande och tidskrävande. Med köksluckor byte kan du snabbt förnya ditt kök utan allt besvär.

Köksrenovering Malmö
Byta bänkskiva Malmö trä

Såhär går det till att byta köksluckor:

Man kan själv välja om man vill ha med oss hela vägen, från val av luckor till montering av nya köksluckor och även bortforsling av ert gamla kök. Eller om man endast vill köpa luckorna och/eller bänkskiva av oss och sköta uppsättningen av dem själv.

Vi utför hembesök med kostnadsfri offert i hela Malmö, Skåne med omnejd. Vi har många års erfarenhet av att byta köksluckor och köksbänkar, med många nöjda kunder som resultat.

Så fungerar vårt köksluckor byte i Malmö

Att byta ut dina köksluckor med oss är en enkel och smidig process. Här är stegen:

 1. Kontakt
  Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och hembesök. Vi kommer att besöka ditt kök för att ta mått och diskutera dina önskemål.
 2. Design och val av material
  Våra experter hjälper dig att välja rätt material och design för dina nya köksluckor, lådor samt bänkskiva om du vill ha det. Vi erbjuder ett brett utbud av färger och stilar för att passa din smak.
 3. Installation
  När du har godkänt designen, kommer antingen vårt team att installera dina nya köksluckor på befintliga stommar eller om du väljer att göra det själv. Detta är ett snabbt, pris värdigt och smidigt sätt, som inte kräver att du river ut hela ditt kök.
 4. Slutresultat
  När installationen är klar kommer du att ha ett helt nytt kök, med fräscha och vackra luckor som förvandlar utseendet på ditt kök och köksmiljön.

Nya köksluckor ger ditt kök nytt liv

Att byta köksluckor är ett enkelt och prisvärt sätt att förnya ditt kök! Istället för en tidsödande och resursslösande helrenovering, är det enklare att behålla befintliga stommar och endast byta ut luckor eller bänkskivor.

Smartkök har lång erfarenhet i branschen och av köksluckor

Vi byter köksluckor i Malmö med omnejd, och arbetar över hela Skåne. På Smartkök har vi över 30 års erfarenhet, vilket reflekteras i vårt arbete. Vi arbetar utefter dina önskemål och tillhandahåller en kostnadsfri offert i förväg. Vi går igenom era önskemål och behov för ert kök.

Kontakta oss på Smartkök

Välkommen att kontakta oss om ni har några frågor, stora som små. Hör gärna av er till oss på antingen telefon, mail eller via vårt kontaktformulär. Man kan boka ett kostnadsfritt hembesök där vi går igenom sortimentet och vad som är bäst för era behov och ert kök i Malmö. Vi lämnar även ut gratis offert vid önskemål.

Byta köksluckor Skåne
Byta köksluckor Skåne Bänkskiva laminat köksö

Gratis offert på nytt kök

Ange telefonnummer och meddelande, så hör vi av oss så snart vi kan!