Massiva köksluckor

Förnya ditt kök med nya massiva köksluckor i ek, al och björk som ger en exklusiv och ombonad känsla. Vi tillverkar i önskat material, utseende och mått som passar din befintliga stomme. Välj mellan våra exklusiva treskiktsluckor som är spårfrästa eller släta, ramluckor med traditionell ram eller ramluckor med en bredare ram för ett lite mjukare intryck. Smartkök hjälper dig att välja en luckdesign till ditt kök som matchar dina önskemål!

Treskiktsluckor

Smartköks mest exklusiva köksluckor består av massivt trä limmat i tre skikt. Effekten blir ett rustikt och ombonat intryck och går att få i en mängd olika träslag. Välj mellan spårfrästa eller stilrena, släta luckor.

Backa – Spårfräst Massiv Björk

Backa – Spårfräst Massiv Ek

Bua – Massiv Amerikansk Al

Bua – Massiv Björk

Bua – Massiv Ek

Ramluckor

Våra ramluckor tillverkas traditionsenligt med massiv träram. Vi erbjuder allt från moderna luckor med raka linjer till romantiska lantköksluckor.

Diamant – Massiv Ek

Mallva – Massiv Björk

Mallva – Massiv Ek

Mallva – Massiv Guldbetsad Björk

Mallva – Massiv Körsbärsbetsad Björk

Safir – Massiv Björk

Safir – Massiv Guldbetsad Björk

Safir – Massiv Körsbärsbetsad Björk

Ramluckor med bred ram

Ramluckor med bred ram tillverkas traditionsenligt med massivt trä och ger en gedigen och stadig känsla. Rena detaljer i kontrast till den breda ramen skapar en mjuk kombination. Köksluckorna i massivt trä erbjuds i allt från moderna luckor med raka linjer till romantiska lantköksluckor.

Rubin – Massiv Guldbetsad Björk

Rubin – Massiv Björk

Rubin – Massiv Ek

Smaragd – Körsbärsbetsad Massiv Björk

Smaragd – Massiv Björk

Smaragd – Massiv Ek