Fanerade köksluckor

Vackra fanerade köksluckor i både ek och ask hittar du i vårt sortiment. Köksluckor i trä är något man kan hitta i skandinaviska hem genom tiden. Skapa ett levande och harmoniskt kök genom att välja köksluckor i faner. Bjud in naturen till ditt hem och välj bland härliga färger och mönster för att skapa ett personligt kök. Vi på Smartkök har en bred kunskap för att ditt nya kök ska bli så bra som möjligt. Med måttanpassade köksluckor av bra kvalitet får du ett kök med lång hållbarhet oavsett var i Skåne ditt hem är beläget.

Ekfanér

Våra stilrena köksluckor i ekfanér erbjuds i tre olika färgställningar; svart, vit och ek. Alla luckor säljs måttanpassade efter behov. Ådringen i dessa luckor är stående och skapar en skön känsla av liv i köket.

Åby, Ek

Åby, Svart

Åby, Vit

Askfanér

Drömmer du om en lantlig känsla i ditt kök? Då rekommenderar vi på Smartkök dig att satsa på köksluckor i askfaner som ger en mild och behaglig känsla.

Nya luckor

Anna Antik Askfanér

Anna Antik Askfanér

Backa Askfanér

Camilla Askfanér

Finess Askfanér

Harmoni Askfanér

Louise's Askfanér

Odal Askfanér

Slät Askfanér

Slät Askfanér

Fanerade luckor med träkant

Fanerade köksluckor med träkant skapar ett levande och harmonsikt kök. Välj bland härliga färger fyllda av liv för att skapa din drömkänsla i köket. Smartkök måttanpassar dina luckor och erbjuder möjlighet att skapa ditt drömkök.

Onyx Alfanér Körsbärsbets

Onyx Björkfanér

Onyx Bokfanér

Opal Björkfanér