Skip to content

Ett brett sortiment av köksluckor

Förnya ditt kök med nya köksluckor

Förnya ditt kök snabbt och enkelt genom att byta ut dina gamla köksluckor mot nya och fräscha. På Smartkök erbjuder vi ett brett sortiment av köksluckor som garanterat kommer matcha dig och förgylla ditt boende. Vi levererar alltid i tid och våra kunder blir alltid supernöjda. För oss är det en självklarhet att skapa bra köksluckor som håller i längden. Med bra råmaterial och med en stark konstruktion ger vi dig köksluckor av bra kvalitet med en lång hållbarhet. Vi är stolta att kunna erbjuda produkter av denna höga kvalitet till våra kunder och hoppas att vi kan hjälpa fler runtom i Skåne att få det kök de drömmer om.

Lackerade köksluckor

Släta köksluckor

Släta, lackerade köksluckor ligger alltid helt rätt i tiden. Med vårt breda utbud av kantprofiler och färger finns det något för alla. Våra släta modeller kan även lackas i ett högblankt utförande, glanstal 90, i valfri kulör. Luckan kan levereras i tjocklekarna 16 mm och 19 mm.

Spårfrästa luckor 19mm

Lackerade och spårfrästa köksluckor ger ett mjukt intryck och en hemtrevlig känsla. Luckan går att få med diverse kantprofiler samt i en mängd olika färger, modeller, tjocklekar. Omåttligt populär!

Spårfrästa luckor 16mm

Spårfrästa köksluckor i lantligt utförande

Vackra, spårfrästa köksluckor med 90-gradiga hörn. Luckorna finns i tjockleken 19 mm och i ett brett utbud av färger. Välj spårfräst eller slät spegel. Du kan även få luckan med träplugg – en vacker detalj som för tankarna till lantkökets charm.

Spårfrästa köksluckor i klassiskt utförande

Fanerade köksluckor

Ekfanér

Askfanér

Fanerade luckor med träkant

Massiva köksluckor i ek, al och björk

Treskiktsluckor

Våra mest exklusiva köksluckor består av massivt trä limmat i tre skikt. De ger ett rustikt och ombonat intryck och går att få i en mängd olika träslag. Välj mellan spårfrästa eller stilrena, släta luckor.

Ramluckor

Våra ramluckor tillverkas traditionsenligt med massiv träram. Vi erbjuder allt från moderna luckor med raka linjer till romantiska lantköksluckor.

Ramluckor med bred ram

Köksluckor i melamin

Götaluckan är slitstark, lättskött och finns i en rad olika utföranden – alla lika stilrena som moderna

Götaluckan finns i två modeller, Göta och Göta Plus. Göta plus är en lucka med ådringsstrukturerad yta, mycket likt trä med matchande kantlist. Göta i standardutförande har en slät yta där kantlisten kan väljas i flera olika utföranden. En mycket prisvärd kökslucka med en kantlist på 2 mm.

Har du några frågor eller fundering om våra produkter eller om hur just du kan förnya ditt kök på bästa sätt så tveka inte att kontakta oss. Vi levererar måttanpassade köksluckor i Skåne som passar alla kök oavsett stil. Läs mer om att byta köksluckor här.

E-mail: info@smartkok.se | Telefon: 040-685 00 45