Byt köksluckor och ge köket en ny look

Byt köksluckor och få ett nytt kök att trivas i. Att byta köksluckorna är ett smart, enkelt och billigt sätt att ge ditt kök ny lyster och utseende till ett bra pris.

Byt köksluckor och få ett nytt kök

Du kan byta köksluckor för att snabbt och enkelt få ett nytt och trivsamt kök. Att riva och bygga nytt kök kan i många fall vara ett besvärligt, kostsamt och tidskrävande projekt. För dig som snabbt och enkelt vill förnya eller komplettera ditt befintliga kök är byte av köksluckor det självklara alternativet och i vårt breda sortiment hittar du garanterat luckor som matchar dig och ditt hem. Du kan välja mellan lackerade, fanerade, massiva och köksluckor av laminat.

Se vårt fulla utbud av köksluckor och finn dina nya favoriter.

Köksluckor på befintlig stomme

Vi har köksluckor som passar alla kök och stommar. När du skall byta köksluckor så tillverkar vi måttanpassade luckor och tillbehör för dina befintliga stommar. Detta innebär att vad du än har för stommar idag – kan vi hjälpa dig. Vi har ett otroligt brett sortiment där du hittar en kökslucka som passar just dig.

Byt köksluckor för längre livslängd

Genom att byta köksluckor ger du ditt kök en längre livslängd. Det är också ett billigare alternativ till att byta ut hela köket. Våra kök håller sig fräscha under många år tack vare bra råmaterial och en stark konstruktion. Stommarna och köksluckorna vi erbjuder finns i en mängd olika färger och utföranden – allt från massivt trä till lackerat.

Byta köksluckor i Skåne

Smartkök byter köksluckor Malmö, Lund, Trelleborg och i hela Skåne med omnejd. Vi på Smartkök finns belägna i Åkarp, men arbetar alltså på fler orter i Skåne. Vi erbjuder både köksluckor och bänkskivor i olika högkvalitativa material, i en variation av färger. Smartkök har över 30 års erfarenhet vilket reflekteras i vårt arbete. Kontakta oss för att byta köksluckor i Malmö eller i övriga Skåne redan idag. Vi arbetar flexibelt efter dina önskemål och tillhandahåller en helt kostnadsfri offert i förväg.

Nya köksluckor hittar du på Smartkök till ett bra pris. Exempelbild på ett lantligt kök i ljust trä med stilrena handdtag och fasade luckor. Kakel med små rektangulära rutor som går i bruna/mörkröda toner, och en bänkskiva i massivt trä.
Hos Smartkök Malmö hittar du nya köksluckor till ett bra pris. Exempelbild på ett klassiskt vitt kök med fasade luckor och silverfärgade handtag,. Kakel med små röda rutor på väggen bakom spisen och vitt kakel med rektangulära rutor båda sidor om det röda. kaklet.

Fri offert på nytt kök

Ange telefonnummer och meddelande, så hör vi av oss så snart vi kan!

Utvalda köksluckor

Stort utbud av köksluckor

Vi arbetar med lackerade, fanerade och massiva köksluckor men har även ett stort sortiment på melaminluckor. Om du vill komplettera ditt luckbyte med några nya stommar eller ny inredning går det utmärkt, vi tillverkar hela sortimentet!

Köksluckor av högsta kvalitét till bra pris

Vår ambition är att kunna erbjuda köksluckor av högsta kvalitet till ett förnuftigt pris. Produkterna vi erbjuder tillverkas av trä från svenska skogar och vårt sortiment växer, tillsammans med vår kunskap, större för varje år.

Lackerade köksluckor

Fanerade köksluckor

Massiva köksluckor

Melamin köksluckor